dinsdag 20 juli 2010

i love you

Dit keer heb ik een blog opmaak gelift zo een mooi blog alleen met andere kleuren (Regina herken je je blog).
Een mooie foto van mijn mannetje.

zondag 18 juli 2010

SWEETIE PIE

Even een update van Djenna de bult is goed weg gehaald alleen de uitslag is minder de kans dat Djenna weer een tumor krijgt is groot of uitzaaiingen in haar lijf het blijft dus heel goed opletten hoe ze zich voelt en hoe ze er uit ziet en maar hopen dat ze er toch nog een paar jaar is!

Een paar weken geleden ben ik begonnen met hekjes maken deze zag ik al op verschillende blogs voorbij schuiven en besloot om ze zelf te maken ze zijn best grappig geworden.

B. DAY

Ik heb van de week weer is een magnolia gekleurd met distress en ik blijf het moeilijk vinden ook met mijn prisma's is het pittig. Bij een ander ziet het er altijd zo gelikt uit.

donderdag 8 juli 2010

DJENNA

Afgelopen maandag ben ik met Djenna naar de dierenarts geweest voor haar jaarlijkse inentingen en liet ook even een vreemd bultje nakijken op haar knie, kreeg gisteren telefoon en het is dus een mastocytoom(kwaadaardige tumor) morgen ochtend gaat ze gelijk onder het mes en als ik zo de voor uitzichten lees is het niet goed het kan overal terug komen ook in de milt of lever en we moeten hopen op een langzame vorm maar de cellen blijven in haar lichaam.
Het is toch wel triest mijn grootste vriendin net (19-6) 5 jaar geworden en nu al een tumor.
Wil positief blijven maar moet het eerst een plek geven dan kan ik weer helder denken.
Moet er toch zijn voor mijn beesie en als zij maar even merkt dat ik verdrietig ben dan is zij uit haar doen zo gevoelig zijn honden dus ik wil niets laten merken, wil dat het volgende week vrijdag is dan weet ik iets meer.

JUST YOU secret scraplift!

Afgelopen maand heb ik mee gedaan aan een secret scrap lift we zijn helemaal rond dus mag het lootje laten zien.
Dit is Tiffany zo schattig met duim in haar mond.